Prenosni tiskalniki nalepk in računov

Zebra ZQ310 i ZQ320, prenosni tiskalnik

Mobilna tiskalnika serije ZQ300 (Zebra ZQ310 in ZQ320) zagotavljata udobje in zanesljivost brez primere. S to kompaktno in fleksibilno serijo tiskalnikov boste lahko izbirate ali želite tiskati do širine 48mm (ZQ310) ali do širine 72mm (ZQ320). 

Serija kaže svojo prilagodljivost modelom za delovanje v notranjih prostorih, v skladišču ali trgovini ali pa zunaj, na terenu. Mobilni tiskalnik Zebra ZQ310 izstopa z izjemnimi funkcijami enostavnega upravljanja na daljavo, lahko obliko in robustno zasnovo, ki je v koraku z vsakodnevnim poslovanjem. Poleg tega je ta vsestranska serija mobilnih tiskalnikov cenovno ugodna.

ENOSTAVNA POVEZLJIVOST

Serija Zebra ZQ300 omogoča enostavno povezljivost s katero koli ročno napravo Bluetooth, vključno s terminali in tabličnimi računalniki Zebra in drugimi Android, iOS, Windows CE in Windows Mobile napravami. 

NEPREKINJENA UPORABNOST

Edinstvene patentirane baterije in konzola za upravljanje le-teh bosta skupaj zagotovila neprekinjeno delovanje skozi celotno delovno izmeno. 

ZANESLJIVOST

Tudi ekstremne vremenske razmere ne morejo preprečiti optimalnega delovanja – na visokokakovosten tisk lahko računate tudi na visokih temperaturah, mrazu, dežju in snegu.

ENOSTAVEN ZA UPORABO

Ta kompakten in lahek tiskalnik je zasnovan tako, da ga je enostavno upravljati z eno roko, zaradi ohišja, odpornega na udarce, pa bo ta vedno dobro zaščiten.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!