Prenosni tiskalniki nalepk in računov

Zebra ZQ220, prenosni tiskalnik

Če iščete mobilni tiskalnik nalepk in računov po ugodni ceni, vendar ne želite  sklepati kompromisa tako, da se zadovoljite z manj funkcionalnostmi, je ZQ220 prava izbira za vas. Mobilni tiskalnik Zebra ZQ220 ponuja popolno razmerje med ceno, kakovostjo, vsestranskostjo, trajnostjo, prenosljivostjo in enostavno uporabo. 

ZQ220 je edini tiskalnik v tem cenovnem razredu  s katerim je mogoče tiskati tako račune kot nalepke. Bi želeli tiskati nalepke različnih dimenzij? ZQ220 bo natisnil nalepke širine 80 mm brez ločevalca. Če uporabite ločevalec, boste lahko natisnili tudi nalepke širine 76 mm, 58 mm ali 50,8 mm

ZQ220  lahko preprosto napolnete v službenem vozilu, tako da priključite USB polnilec v avtomobilski vžigalnik cigaret ali pa uporabite kar USB polnilnik za vaš osebni mobilni telefon. ZQ220 ima vgrajen NFC, ki omogoča združevanje s katero koli Android mobilno napravo. Tehnologiji Bluetooth in 4.1 (BLE) zagotavljata nizko porabo energije pa in hitre povezave.

ZQ220 se lahko sooči z neizogibnimi padci na tla, kljub temu pa je dovolj lahek in majhen, da ga lahko enostavno prenašate naokrog.  Dodatno ZQ220 prinaša intuitivni zaslon OLED in baterijo, ki jo lahko zamenjate sami. ZQ220 predstavlja enostavno izbiro, hkrati pa tudi cenovno ugodno izbiro.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!