Izdelki

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Pohitrite vaše poslovne procese in upravljanje z delovnimi nalogami.  


Izberite visoko kvalitetne naprave vrhunskih proizvajalcev opreme za delo s črtnimi kodami in RFID tehnologijo.

Potrošni material za označevanje

Ponudimo vam lahko vse vrste nalepk, kartic in folij, vključno z ustreznimi riboni/folijami, ki lahko izpolnijo vse zahteve uporabnikov.

Več informacij

Tiskalniki nalepk

Glede na široko ponudbo raznovrstnih in vzdržljivih tiskalnikov črtne kode ste lahko prepričani, da vam lahko ponudimo pravo in kakovostno rešitev za tisk vaših vsebin.

Več informacij

Čitalci črtnih kod

Čitalniki črtne kode za splošno rabo so namenjeni širokemu spektru potreb in uporabe, njihova prednost pa je tudi cenovna dostopnost.

Več informacij

Mobilni terminali

Mobilni (prenosni) terminali namenjeni delu v skladišču, prodaji na drobno, javnim podjetjem, v logistični dejavnosti in delu na terenu, zagotavljajo enostaven, hiter in učinkovit vpogled v pretok blaga v trgovini kot tudi v trenutno stanje na terenu.

Več informacij

Programi in aplikacije

Raziščite našo ponudbo programske opreme in spoznajte na kakšne načine lahko povežete vašo dejavnost in programsko opremo za ustvarjanje učinkovitih in prilagodljivih rešitev.

Več informacij

Tablični računalniki

Robustni tablični računalniki so namenjeni delu v najzahtevnejših delovnih pogojih in se ponašajo z opcijio izbire med Windows in Android operacijskim sistemom.

Več informacij

Tiskalniki ID kartic

Naša široka paleta ID tiskalnikov z možnostjo enostranskega ali dvostranskega tiska kartic v barvi, vam ponuja različne možnosti – žično in brezžične povezljivost, tisk pametnih in magnetih kartic, kakor tudi laminacijo kartic za daljšo življensko dobo kartic.

Več informacij

RFID

Ponudimo vam lahko široko paleto različnih RFID tiskalnikov, od mobilnih do tistih najbolj zahtevnih, ki najboljše rezultate dajejo ob uporabi Zebrinih nalepk in oznak.

Več informacij

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!