Prenosni tiskalniki nalepk in računov

Zebra ZQ511/ZQ521, prenosni tiskalnik

Iščete robustno in trajno mobilno rešitev za tiskanje? Potem je serija tiskalnikov Zebra ZQ500 pravi odgovor za vas. Robustno oblikovanje in ohišje naredi serijo ZQ500 najbolj zanesljivo na trgu, saj napravi ZQ511 in ZQ521 preneseta padce celo iz 2 metrov na trdo podlago. 

Tiskalnika serije Zebra ZQ500 –  ZQ511 ter ZQ521 –  bosta delovala skozi celotno leto ter z največjim razponom v obratovalni temperaturi v industriji. Oba modela serije ZQ500 imata uporabniku prijazen uporabniški vmesnik ter dovolj velike gumbe, ki so praktični pri delu z rokavicami. Tiskalniki so cerificirani s standardom IP54 in tako zaščiteni pred prahom, umazanijo in vdorom vode v napravo. V kolikor pa ga opremite še z opcijskim ohišjem, celo s standardom IP65.

Tiskalniki serije ZQ500 omogočajo tiskanje na medij do  širine 72 mm (ZQ510 ™) ter do 104mm (ZQ520 ™). Kompaktna, a lahka tiskalnika sta tako idealna za uporabo v javni upravi,  transportu, logistiki ter proizvodnji. ZQ511 ter ZQ521 omogočata enostavno povezljivost z drugimi napravami – povežemo ju lahko  z WLAN, ker imajo MFI (Made for iPod / iPhone® / iPad®) in Wi-Fi Alliance certifikat, možno pa jih je povezati tudi na vse Apple®, Android ™ in Windows Mobile naprave.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!