Android tablični računalniki

Zebra VC8300, tablični terminal

8-palčni zaslon računalnika za montažo na vozila ponuja uporabo v vseh svetlobnih pogojih. Zaslon je enostaven za uporabo, tudi z rokavicami. Z vrhunsko zmogljivostjo 8-jedrnega procesorja z 8x večjim pomnilnikom RAM in 32x večjim pomnilnikom Flash kakor naprave iz prejšnje generacije. 

Ko gre za vnos podatkov,  VC8300  ponuja popolno prilagodljivost. Vgrajena polna alfanumerična tipkovnica daje vašim delavcem možnost enakega vnosa kot ga poznajo danes - brez spremembe delovnega procesa. Pogrešate zaslon na dotik? Tudi tega ima naprava, hkrati pa vam omogoča, da ga vaši zaposleni vključijo v svoje delo, ko so pripravljeni. 

Z aplikacijo LifeGuardTM za AndroidTM dobite varnostne posodobitve, ki jih potrebujete, da bodo vaše naprave Zebra Android varne vsak dan, ko bodo v uporabi - skupaj z enostavnim nadzorom nad postopkom posodabljanja operacijskega sistema in podporo za prihodnje različice Androida.

Napredne tehnologije wi-fi v računalniku za montažo na vozila zagotavljajo delavcem na poti stalno dostopnost do aplikacij in skoraj takojšnje odzivne čase aplikacije. Bluetooth 5.0 je 2x hitrejši in pokriva 4x večjo območje od prejšnje generacije 

Ker lahko uporabljate enake nosilce, dodatke in aplikacije, ki jih imate za vaše obstoječe Zebra računalnike/terminale za vgradnjo v vozilo, boste lahko stroškovno učinkovito prešli na najnovejšo tehnološko platformo Android.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!