Android mobilni terminali

Zebra TC8300, mobilni terminal

TC8000, najbolj revolucionarni Zebrin terminal, je še izboljšan. Zebra je razvila terminal TC8300. Enako inovativna ergonomična oblika, ki zmanjša število gibov vaših zaposlenih z roko, kar izboljša produktivnost za neverjetnih 14%. 

Vrhunska ergonomija in superiorna produktivnost ter udobje

Inovativni kot skeniranja odpravlja odvečno premikanje čitalca, ki ga tradicionalni modeli potrebujejo za ogled zaslona in vnos podatkov, kar poveča produktivnost za 14%, s 55% manj  gibanja zapestja in 15% manj mišičnega napora.

Neboleči prehod na Android

Vse aplikacije TE - Terminal Emulation - delujejo na terminalu Zebra TC8300 praktično takoj, ko ga začnete uporabljati. Brez programiranja in brez izobraževanja uporabnikov. 

Zmogljiva platforma za največjo možno produktivnost 

Izjemno zmogljiv procesor in velik pomnilniški prostor omogočata takojšen odzivni čas med delom. Najbolj napredne brezžične  tehnologije omogočajo izjemno hitre in zelo zanesljive povezave WiFi. Najnovejša tehnologija Bluetooth zagotavlja vrhunsko periferno zmogljivost in povezavo s  tiskalniki in slušalkami. 

 5 modelov za skeniranje brez napake

  • Model SE4850 s podaljšanim dosegom omogoča skeniranje 1D in 2D črtnih kod prek neprekosljivega razpona - od 3 cm do 21 m oddaljenosti - do 60% bližje in 35% dlje od konkurence. Z vidnim poljem, ki je boljše od konkurenčnih modelov v industriji, TC8300 zajame tudi črtne kode s širino 10 cm, celo iz zgolj 17 cm. 

  • Modela SE4750 SR in MR sta idealna za standardno skeniranje in skeniranje na srednje razdalje. 

  • Model SE4750 DP omogoča zanesljivo zajemanje neposrednih oznak. Preizkušen in zanesljiv skener 1D SE965 pa ponuja tehnologijo za prilagodljivo skeniranje ki zagotavlja najširši delovni razpon v svojem razredu.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!