Android mobilni terminali

Zebra MC9300, mobilni terminal

Mobilni terminal Zebra MC9300 je naslednik najbolje prodajanega in najbolj zaupanja vrednega mobilnega terminala Zebra MC9000. Vaši zaposleni bodo z novim mobilnim terminalom dobili ultra odporno napravo z operacijskim sistemom Android, katerega vaši zaposleni že dobro poznajo, s še večjim naprednim zaslonom na dotik.

Nove zmožnosti zajemanja podatkov vključujejo opcijske sprednje in zadnje kamere,  zajemanje oznak majhnih delov (DPM), kot je tisto na električnih vezjih. Nova baterija deluje z enim polnjenjem dvakrat dlje kot pri MC9200. Za MC9300 brez težav rečemo, da je to najbolj robustna serija MC9000, ki je bila kdajkoli izdelana in je pripravljena za preživetje praktično vsega, vključno z delom na zelo nizkih temperaturah.  Nove rešitve DNA mobility omogočajo enostavno upravljanje naprave, varnosti in upravljanje baterije, hkrati pa zagotavljajo boljše in zanesljivejše brezžične povezave.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!