Namizni čitalci črtnih kod

Zebra DS9308, 2D namizni čitalec

Namizni čitalec Zebra DS9308 je sicer majhen, a velik po zmožnostih. Čitalec DS9308 se odlično znajde povsod, kjer je malo prostora – v lekarni, na bencinski postaji ali v manjši trgovini. 

Hitro in enostavno zajemite 1D in 2D črtne kode, vključno z drobnimi in zgoščenimi črnimi kodami iz nalepke ali telefona, naj bodo to DotCode, DataMatrix ali nevidne črtne kode Digimarc. Najsodobnejša tehnologija serije Zebra DS9300 zajema črtne kode v skoraj vseh pogojih in iz kateregakoli medija. Mikroprocesor 800 MHz z visoko ločljivostjo in Zebra ekskluzivna tehnologija PRZM Intelligent Imaging sodelujeta skupaj za enostavno zajemanje slabo natisnjenih, poškodovanih, zmečkanih, bledih in nizko kontrastnih črtnih kod. Zahvaljujoč certifikatu IP52, čitalec prenese padce iz 1,5 metra ter je odporen na vdor vode ter prahu.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!