Brezžični čitalci črtnih kod

Zebra DS2278, 2D brezžični čitalec

2D črtne kode so si utrle svojo pot do prodajnega mesta in se pojavljajo povsod, kjer vaše stranke kupujejo - od izdelkov, ki jih kupujejo vaše stranke do tiskanih in elektronskih kuponov do kartic zvestobe. 

Če vaš 1D skener ne more prebrati  2D kod, to lahko upočasni proces zaključka prodaje na ključni stični točki s kupcem v vaši trgovini. Za boljšo izkušnjo na prodajnem mestu je tu Zebra DS2278. 

Z Zebrino tehnologijo “ScanToConnect” sparitev naprav ne bo več problem. Čitalec DS2278 je možno povezati s PC-jem, tablico ali pametnim telefonom v samo enem enostavnem koraku.

Čitalec lahko preko Micro USB-ja napolnete v zgolj dveh urah. Če želite, da je v uporabi medtem ko ga polnete,  je tu “Presentation Cradle” za katerega ne potrebujete dodatnega kabla. Z zmogljivo 2400 mAh litijevo baterija bo vaš čitalec v 14-urni neprestani pripravljenost. Baterije pa zelo verjetno ne bo potrebno nikoli zamenjati.

Pri Zebri so mislili tudi na natančnost in produktivnost pri branju črtnih kod. Utripanje luči  vas bo opozorilo, da ste pravilno prebrali črtno kodo -  navkljub glasnemu okolju.

Če so vaši čitalci na različnih lokacijah vam bo pomagala aplikacija “Management Service” (SMS), s katero lahko na daljavo upravljate z njimi. Potrebujete po meri narejeno aplikacijo? Razvijalno orodje (SDKs) zagotavlja vse kar potrebujete, vključno z dokumentacijo, gonilniki, pripomočke za teste, sample source cose za Windows, Android, iOS in Linux.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!