Namizni čitalci črtnih kod

Zebra DS7708, 2D namizni čitalec

Ko gre za skeniranje na blagajni čitalec črtnih kod Symbol DS7708  z vgrajenim 2D Imagerjem, ponuja številne možnosti in ga lahko uvrstimo v sam vrh po enostavnosti uporabe, enostavnosti vnosa, hitrosti delovnega procesa ter stroški nakupa.

Vidno polje je večje za več kot 50 odstotkov od večine  konkurenčnih naprav. Ne glede na črtne kode v vašem poslu, ki so lahko  1D, 2D, v tiskani ali elektronski obliki - Symbol DS7708 lahko prebere vse. Rezultat? Vaši zaposleni na blagajni lahko poiščejo predmete neverjetno hitro. Kompaktna zasnova naprave omogoča njegovo enostavno namestitev tudi v tesnih prostorih, in njegova izjemna vzdržljivost zmanjšuje stroške in zagotavlja večjo učinkovitost, ki podaljšuje  njegovo življenjsko dobo in pospešuje donosnost naložbe.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!