Rešitve za tisk

Tisk ID kartic

Pri retransfer tisku in termo-transfer tisku, ki ga ponujajo tiskalniki ID kartic za domačo rabo, je prednost ta, da lahko natisnete poljubno količino kartic takrat, ko jih potrebujete.

Tiskalniki ID kartic imajo različne funkcionalnosti glede na poslovne potrebe za specifičen poslovni namen.  Pri retransfer tisku in termo-transfer tisku, ki ga ponujajo tiskalniki ID kartic za domačo rabo, je prednost ta, da lahko natisnete poljubno količino kartic takrat, ko jih potrebujete.

Boljša izmed omenjenih tehnologij tiska je retransfer tisk, saj s pomočjo te lahko tiskate čisto do roba kartice, kar ponujajo vsi novejši ponudniki ID tiskalnikov. 

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

Svetovanje in izbira ustrezne rešitve

Skupaj z vami bomo našli najbolj optimalno rešitev za tisk ID kartic, ki najbolj ustreza vašim specifičnim poslovnim potrebam – programsko opremo za tisk kartic, tiskalnik ID kartic in ustrezne kartice.

02

Dobava opreme za tisk kartic

V dogovorjenem roku vam bomo dobavili tiskalnik za tisk ID kartic, programsko opremo in enostranske ali dvostranske kartice prazne ali predtiskane kartice.

03

Pomoč pri namestitvi in uporabi programske opreme

Preko oddaljenega omrežja vam bomo nudili podporo pri namestitvi in oblikovanju ID kartic.

  • Zanesljivost in kakovost

  • Manj napak

  • Učinkovitost

  • Optimizacija

Tisk ID kartic

 

V kolikor je govora o večji količini, svetujemo, da se kartice tiska z offset tehnologijo tiska in dotiska z retransfer tiskalnikom. Za dotisk ali tisk manjše količine kartic, vam bomo ponudili več modelov tiskalnikov za tisk ID kartic, glede na število kartic, ki jih potrebujete, obojestransko/enostransko tiskanje ID kartic, glede na to ali potrebujete RFID/NFC tehnologijo in zaščito/laminacijo kartic.

Programska oprema

Za oblikovanje in tisk kartic boste potrebovali še programsko opremo. CardPresso je temu namenjen program, za različne aplikacije, izbirate lahko med petimi različicami, od najosnovnejše, do tiste, ki ponuja bolj napredne funkcionalnosti oblikovanja in tiska.

Izbira ID kartic – brezkontaktne kartice

Brezkontaktne kartice so čedalje se vse bolj pogosto uporabljajo za identifikacijo na daljavo, kot predplačniške kartice, kartice za registracijo delovnega časa, vstop v prostore, garažne hiše, kot smučarske karte ipd. Opremljene so z mikroprocesorskim čipom.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas.

Uporabnikom že skoraj 20 let svetujemo pri izbiri ustrezne opreme in rešitev. Če želite, da tudi vam predstavimo optimalno konfiguracijo za vaše povpraševanje kontaktirajte nas z zaupanjem. Našim uporabnikom bomo ponudili maksimalno podporo in po potrebi tudi servis.

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!