Nalepke in termo trakovi

Logistične nalepke za označevanje v logistiki

Logistična nalepka je enotna oznaka artiklov v logistiki, skladiščenju in trgovini. Ta pomaga zmanjšati stroške in pospeši vhod in izhod blaga v skladišče.  

Kako je sestavljena logistična nalepka

Logistična nalepka je sestavljena iz treh delov. Na zgornjem delu nalepke je logotip in/ali ime podjetja, v srednjem delu najdete berljive informacije, ki so zapisane tudi v črtnih kodah, ki se nahajajo v tretjem delu. V spodnjem delu nalepke je zapisana koda SCCC. 

Avtomatizirana skladišča pri velikih trgovcih

V kolikor boste začeli dobavljati velikim trgovcem  z avtomatiziranim vhodom blaga v skladišče boste imeli kot predpogoj za dobavo označitev blaga z  logističnimi nalepkami s kodo SSCC na paletah. 

Logistične nalepke standardnih dimenzij vedno na zalogi

Logistične nalepke so standardnih dimenzij ter jih imamo v podjetju Info-kod vedno na zalogi. Pošljite povpraševanje preko naše spletne strani ali nam pišite na [email protected].

Program za branje logističnih nalepke

Potrebujete program, s katerim boste lahko brali logistične nalepke in tako zmanjšali možnost napak pri identifikaciji blaga? S ProCodeScan boste lahko samo z enim odčitkom prebrali, kaj imate na paleti. Pridobite več informacij tukaj

  Preberite več Prikaži manj

  Vprašajte naše strokovnjake

  Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

  Kontaktirajte nas

  Vprašajte naše strokovnjake

  Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

  Kontaktirajte nas

  Piškotki

  Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

  Izberite piškotke na spletni strani

  Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

  Nastavitve Sprejemam vse OK!