Označevanje izdelkov

Označevanje nakita in očal

Če želite, da vaš nakit in očala zasijejo iz  povprečja jih morate označiti na privlačen način, a hkrati praktično, da je viden naziv izdelka, cena in/ali črtna koda.

Tu nastopimo mi. Številna podjetja nam zaupajo, saj nudimo enostavne in prilagodljive rešitve, ki so primerne tudi za vaš posel.

Metulj nalepke so oblikovane za uporabo v zlatarstvu in optikah. Nalepke z odlepljivim lepilom imajo lepilo narejeno iz posebne zmesi, ki pri odlepljanju ne pušča sledi na podlago. Na ta način boste pri označevanje izdelkov brezskrbni. 

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

Svetovanje:

Svetujemo vam, kako optimizirati vaše procese v skladišču s programsko opremo ProCodeScan ali ProCodeScan+

02

Izbira opreme in potrošnega materiala:

Pomagamo vam optimizirati procese v skladišču s pomočjo opreme in potrošnega materiala za označevanje, ki ustreza vašim poslovnim potrebam.

03

Dostopnost:

V našem skladišču v Ljubljani in v Zagrebu imamo na zalogi široko paleto opreme in potrošnega materiala za označevanje.

04

Podpora in servis:

Ob nakupu se dogovorimo za inštalacijo programske opreme ali tiskalnika. Našim strankam nudimo podporo in servis na lokaciji in v naši poslovalnici za opremo v garanciji in izven garancijskega roka.

  • Zanesljivost in kakovost

  • Dolgoletne izkušnje

  • Učinkovitost

  • Optimizacija

Označevanje nakita in očal

Kako enostavno ampak tudi atraktivno izpostaviti izdelke?

Info-kod ponudbo za označevanje očal, nakita in spominkov smo pripravili z namenom, da vam pomagamo izboljšati uporabniško izkušnjo vaših strank. Kontaktirajte nas za nasvet – poznamo vaš posel.

aaaaaaaaa

Izbira opreme in potrošnega materiala

Ponujamo vam širok asortiman potrošnega materiala, opreme za tisk nalepk ter branje črtnih kod.

Izbira tiskalnika

Zebra tiskalniki niso dobra izbira zgolj zaradi kvalitete izpisa ter dolge življenjske dobe. Ob nakupu tiskalnika Zebra prejmete brezplačen program za oblikovanje in tiskanje nalepk. Pri označevanju artiklov v maloprodaji so naše rešitve namenjene široki rabi – ponujamo vam nalepke metulj za označevanje nakita ter nalepke za označevanje lične embalaže (vrečke, škatle za nakit, etuije za očala).

Nalepke metulj

Oznaka (nalepka), na kateri so informacije o izdelku, cena in/ali črtna koda, mora biti odporna na umazanijo ter ultrazvočno čiščenje. Posebne plastične oznake so posebej namenjene tovrstnemu označevanju in jih je po uporabi mogoče enostavno odstraniti brez ostankov lepila na izdelku.

Navadne nalepke

Standardne ali t.i. vellum etikete imajo izredno široko področje uporabe. Običajno so to bele nalepke, na se tiska s pomočjo folije ali termo transfer ribona. Standardne nalepke imajo daljšo življenjsko dobo kot termo nalepke, saj so bolj obstojne na sončno svetlobo in višje temperature.

Izbira ribona/folije

Potrebujete kvalitetne folije, ki zagotavljajo visokokakovosten tisk? Kadar so oznake za nakit izredno majhne, hkrati pa morajo vsebovati veliko informacij, bo morala biti pisava in črtna koda majhna, a vseeno dovolj berljiva za vse čitalnike črtnih kod. Folija smola Zebra 5095 bo zagotovila to kvaliteto pri tisku na plastificirane oznake.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas.

Uporabnikom že skoraj 20 let svetujemo pri izbiri ustrezne opreme in rešitev. Če želite, da tudi vam predstavimo optimalno konfiguracijo za vaše povpraševanje kontaktirajte nas z zaupanjem. Našim uporabnikom bomo ponudili maksimalno podporo in po potrebi tudi servis.

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!