Brezžični čitalci črtnih kod

Unitech MS352, 2D brezžični čitalec

Brezžični čitalec Unitech MS352 se dobro znajde v vsaki industriji, naj bo to maloprodaja, logistika ali zdravstvo. 

S čitalcem Unitech MS352 boste lahko brali 1D in 2D črtne in QR kode z ločljivostjo 1280x800 pik in s hitrostjo branja do 600 črtnih kod na sekundo. Zahvaljujoč vibracijam kot povratnim informacijah o delovanju naprave Unitech MS352, boste imeli boljšo uporabniško izkušnjo, tudi v bolj hrupnem delovnem okolju.

Čitalec Unitech MS352 za zanesljivo povezovanje uporablja tehnologijo Bluetooth 4.2, kar omogoča povezljivost do oddaljenosti 30 m (v idealnih pogojih, na odprtem). Čitalec je kvalitetno zasnovan, saj je odporen na padce z višine 1,5 m na trdo podlago ter je zaščiten pred vdorom vode po standardu IP52. Lahkotnost in enostavnost uporabe tudi tekom daljšega delovnega dne prinaša nizka teža (210g) ter litijeva baterija s kapaciteto 2.600mAh.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!