Brezžični čitalci črtnih kod

Brezžični čitalci črtnih kod - serija Zebra DS8100

Samo serija DS8100 združuje moč 800 MHz mikroprocesorjavisokoločljivostni senzor in ekskluzivno PRZM tehnologijo podjetja Zebra. S to edinstveno kombinacijo strojne opreme in naprednih algoritmov, serija DS8100 takoj zazna najbolj problematične črtne kode s hitrostjo strele, vključno z gostimi, slabo natisnjenimi, zgubanimi, zbledelimi, izkrivljenimi, umazanimi ali poškodovanimi črtnimi kodami in elektronskimi črtnimi kodami na pametnih telefonih - tudi če je zaslon slabo osvetljen.

PowerPrecision Plus pametna baterija omogoča, da  DS8178 omogoča 24 ur neprekinjenega skeniranja z enim samim polnjenjem. Edinstven in natančen  indikator polnjenja na skenerju vam omogoča, da vidite, kdaj baterija potrebuje polnjenje in tako zagotovite, da vaši delavci vedno začnejo svoj delovni dan s čitalcem  s polno baterijo, v pripravljenosti za največjo obremenjenost v tistem dnevu. Z Zebrinim Wi-Fi prijaznim načinom lahko računate na brezhibno delovanje brezžičnih modelov z  Bluetooth, ne da bi ustvarjali motnje v brezžičnem omrežju LAN (WLAN).

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!