Vsebine

TeamViewer podpora

Teamviewer je programsko orodje za računalniško podporo na daljavo. Omogoča hitro povezavo z oddaljenim računalnikom in nadzor oddaljenega namizja. Deluje na OS Windows, Mac in Linux ter na mobilnih telefonih.

Za začetek ročnega prenosa aplikacije kliknite na spodnjo sliko.

 Teamviewer klient

Za prenos programa "TeamViewer client" za Windows OS kliknite tukaj >>>

Za prenos programa "TeamViewer client" za MAC OS kliknite tukaj >>>

Za prenos programa s "TeamViewer client" strežnika kliknite tukaj >>> (počasna povezava, avtomatska izbira verzije OS-a)

O programu za podporo na daljavo Teamviewer:

Teamviewer je rešitev za takojšnjo pomoč na daljavo, ki omogoča pogled in varen nadzor nad oddaljenim namizjem. Bistvena lastnost izdelka Teamviewer je preprosta uporaba. Vse kar potrebujete za takojšnjo pomoč uporabnikom na daljavo je delujoča internetna povezava. 

Uporaba programske opreme za podporo na daljavo je prostovoljna.  Tudi kadar je nadzor nad računalnikom prepuščen svetovalcu, lahko uporabnik sejo prekine in svetovalcu s tem onemogoči nadaljevanje dela na njegovem računalniku. Čas seje je prikazan v desnem zgornjem delu zaslona in vpliva na račun, ki ga mora uporabnik storitve – pomoči na daljavo poravnati skladno s splošnimi pogoji poslovanja z določenim uporabnikom. Zapiranja seje s strani uporabnika ni mogoče preprečiti v nobenem primeru. Vedno je uporabnik tisti, ki ima nadzor nad dogajanjem. Geslo, ki ga uporabnik storitve dobi preko telefona, je unikatno in ga kasneje ni mogoče znova uporabiti. 

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!