Skladiščno poslovanje

Inventura v skladišču ali trgovini

Inventura je opravilo, ki zahteva precej časa, če jo delamo ročno, s pomočjo popisnega lista.  Da bi optimizirali delo in zmanjšali napake, si lahko pomagamo s črtnimi kodami in  mobilnim terminalom.

Pred samo inventuro je potrebno artikle označiti s črtno kodo. Označevanje najlažje naredimo med rednim prevzemom artiklov na zalogo. V ta namen je najbolje uporabiti namizni tiskalnik za tiskanje nalepk. 

Ker porabimo za branje črtne kode  le sekundo, lahko ena oseba v enem samem dnevu popiše veliko več izdelkov kot pri ročni inventuri. Popisani podatki se takoj shranijo v elektronski obliki. Po končanem popisu podatke prenesemo na računalnik ter jih potem uvozimo v informacijski sistem za nadaljnjo obdelavo.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

Označevanje izdelkov z nalepkami

Vse blago označite z nalepkami, na katerih so črtne kode.

02

Uvoz šifranta v PCS ali PCS+

Iz ERP sistema uvozite šifrant, ki ga uvozite v PCS ali PCS+

03

Branje črtnih kod z mobilnim terminalom

Z ročnim terminalom preberete črtne kode ter izdelkom dodate količine.

04

Izvoz zbranih podatkov v ERP sistem za nadaljnjo obdelavo

Zbrane podatke izvozimo v poslovni/računovodski program (ERP) za nadaljnjo obdelavo.

  • Nižji stroški

  • Manj napak

  • Učinkovitost

  • Optimizacija

Inventura v skladišču ali trgovini

Mobilni terminal, ki omogoča opravljanje inventure v skladišču ali v trgovini je Zebra MC2200, katerega odlikuje veliko funkcij, ki jih običajno najdemo v precej dražjih mobilnih računalnikih.

Lahko računate na najboljšo procesorsko moč v svojem razredu, robustno zasnovo, vrhunsko ergonomijo, prilagodljive možnosti za shranjevanje, poslovna rešitev push-to-talk (PTT), centralizirano upravljanje in sposobnost za ustvarjanje aplikacij, ki so povsem združljive s katerimkoli operacijskim sistemom.

aaaaaaaaa

Identifikacijska tehnologija po vaši meri

Tehnološko napredne naprave, s katerimi spreminjanje in tiskanje cen postajata rutinsko enostavna opravila.

Mobilni terminal

Z novo generacijo mobilnih terminalov črtno kodo preberete v trenutku. Poleg zagotavljanja visoke produktivnosti v maloprodaji, lahko terminal uporabite tudi v proizvodnem okolju, skladišču ali distribucijskem centru. Enostavno lahko preberete kode na nizkih in visokih policah ter na manjših in večjih razdaljah. Terminali so tudi odporni na bolj ali manj boleče padce, vdor vode in vlage ter ostale vplive, zato smo prepričani, da bomo skupaj našli terminal primeren vašem okolje in vašim potrebam.

Mobilni tiskalnik

Mobilni tiskalnik preprosto zataknete za pas in pozabite na težave s tiskanjem. Tehnološko napredni tiskalniki vas bodo navdušili s preprosto uporabo, učinkovitostjo in povečano produktivnostjo. Nove tehnologije povezave in zmogljive baterije preprečujejo izpade in bistveno uporabniško izkušnjo. S prenosnim tiskalnikom boste imeli natisnjen izdelek vedno pri roki in ne bo več potrebno vsakič do delovne postaje.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas.

Uporabnikom že skoraj 20 let svetujemo pri izbiri ustrezne opreme in rešitev. Če želite, da tudi vam predstavimo optimalno konfiguracijo za vaše povpraševanje kontaktirajte nas z zaupanjem. Našim uporabnikom bomo ponudili maksimalno podporo in po potrebi tudi servis.

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!