Osnovna sredstva

Tisk nalepk za osnovna sredstva po želji naročnika

Podjetja imajo osnovna sredstva razporejena na več mestih in lokacijah. Za uspešno upravljanje z osnovnimi sredstvi je prvi korak vedno označitev osnovnih sredstev z nalepkami, ki bodo v najbolj optimalnem primeru obstojne več let ali celo desetletja.

Zavarujte osnovna sredstva v vašem podjetju  z nalepkami za osnovna sredstva. Te bomo oblikovali glede na vaše želje in jih za vas tudi natisnili. Pri tem izberite enostavno  rešitev za označevanje osnovnih sredstev, ki bo narejena po vaši meri.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

Določite imena osnovnih sredstev in/ali kategorijo in/ali lokacijo sredstva

Ime, kategorijo in lokacijo in druge podatke o osnovnem sredstvu boste določili glede na to, kako nastavite svoj sistem označevanja.

02

Določite edinstvene identifikacijske številke

Vsako osnovno sredstvo, ki ga označite, bo zahtevalo edinstveno identifikacijsko številko, da ga boste lahko natančno spremljali. Prav tako vam pomaga upravljati osnovna sredstva, vključno z zagotavljanjem ustreznega vzdrževanja.

03

Izberite nalepke za osnovna sredstva

Pri izbiri vrste etiket je potrebno upoštevati, kako vzdržljive morajo te biti. Ker Zebra zagotavlja vedno enako kvaliteto nalepk, našim strankam predlagamo, da izberejo Zebra nalepke za osnovna sredstva.

04

Za vas oblikujemo in natisnemo nalepke za osnovna sredstva

Iz vašega sistema boste izvozili datoteko, katera bo vsebovala vsa osnovna sredstva in informacije o osnovnih sredstvih. Za vas bomo oblikovali in natisnili nalepke z edinstvenimi identifikacijskimi številkami in črnimi kodami.

05

Označevanje osnovnih sredstev in lokacij s črtnimi kodami

Označevanje osnovnih sredstev in lokacij s črtnimi kodami lahko poteka tudi vzporedno, s prvim popisom osnovnih sredstev. Tako boste prihranili čas dvojnega obhoda osnovnih sredstev v podjetju, sproti pa se tudi že urejajo morebitne spremembe.

  • Zanesljivost in kakovost

  • Dolgoletne izkušnje

  • Manj napak

  • Učinkovitost

Tisk nalepk za osnovna sredstva po želji naročnika

Pri označevanju osnovnih sredstev lahko izbirate med nalepkami za osnovna sredstva v beli ali srebrni barvi, v več dimenzijah, vendar se stranke največkrat odločijo za klasično dimenzijo za označevanje osnovnih sredstev, 50 mm x 25 mm. Želite preveriti kvaliteto nalepk? Pišite nam za brezplačni vzorec nalepk, ki jih imamo vedno na zalogi.

Celovita rešitev

Da bo vaša rešitev celovita in lahko nalepke dobijo svoj pravi pomen, boste za popis potrebovali program za popis osnovnih sredstev in mobilne terminale.

AssetCodeScan, program za osnovna sredstva

S pomočjo ACS boste lahko na enostaven način upravljali osnovna sredstva v vašem podjetju. Ta vam omogoča enostavno namestitev, konfiguracijo, upravljanje osnovnih sredstev in izvoz podatkov. Preberite več o AssetCodeScan.

Uporabniku prijazni mobilni terminali

S terminali Urovo, ki so zelo enostavni za uporabo in vedno na zalogi, bo vaša popisna komisija prebrala črtne kode in lokacije in s tem identificirala, kje se nahaja osnovno sredstvo

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas.

Uporabnikom že skoraj 20 let svetujemo pri izbiri ustrezne opreme in rešitev. Če želite, da tudi vam predstavimo optimalno konfiguracijo za vaše povpraševanje kontaktirajte nas z zaupanjem. Našim uporabnikom bomo ponudili maksimalno podporo in po potrebi tudi servis.

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!