Osnovna sredstva

Popis osnovnih sredstev

Z uporabniku prijazno aplikacijo AssetCodeScan boste lahko na enostaven način upravljali osnovna sredstva v vašem podjetju.

Z uporabniku prijazno aplikacijo AssetCodeScan boste lahko na enostaven način upravljali osnovna sredstva v vašem podjetju. Črtne kode osnovnih sredstev boste enostavno prebrali, si ogledali podatke o osnovnem sredstvu in posodobili podatke o osnovnem sredstvu, v kolikor je to potrebno.

ACS omogoča tudi enostaven uvoz in izvoz podatkovnih datotek, pripravljenih na način, ki je združljiv z večino računovodskih in knjigovodskih programov.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas
01

Označevanje z nalepkami za osnovna sredstva

Osnovna sredstva označimo s posebnimi nalepkami, ki so odporne na različne vplive ter so trajno obstojne.

02

Uvoz datoteke s podatki

Prvi korak pri popisu osnovnih sredstev je uvoz datoteke z lokacijami in datoteke z osnovnimi sredstvi na terminal ali tablični računalnik.

03

Upravljanje lokacij osnovnih sredstev

Po uvozu podatkov v različnih oblikah (csv, txt ali dat) le-te lahko dopolnjujete, vnašate in brišete ter delate opombe. Pomagate si z mobilnim terminalom, tako da odčitate lokacijo/osnovno sredstvo.

04

Zbrane podatke uvozimo v poslovni program za nadaljnjo obdelavo

Po zaključku popisa datoteko ponovno izvozimo iz programa ACS in uvozimo v ERP sistem.

  • Dolgoletne izkušnje

  • Nižji stroški

  • Manj napak

  • Učinkovitost

Popis osnovnih sredstev

Za branje črtne kode s terminalom porabimo le sekundo, v primerjavi z zamudnim ročnim popisovanjem črnih kod, tako lahko ena oseba v enem samem dnevu popiše veliko več izdelkov kot pri ročni inventuri. 

Popisane podatke po popisu uvozimo v informacijski sistem/ knjigovodski program za nadaljno obdelavo. Od tam naprej lahko uskladimo dejansko stanje s knjiženim.  

aaaaaaaaa

Nalepke za označevanje osnovnih sredstev

Za označevanje osnovnih sredstev priporočamo bele ali srebrne metalizirane nalepke z močnim lepilom. Izdelane so iz sintetičnih materialov in trajno odporne na vplive okolja, kot so sonce, vlaga, vročina. Nalepke za osnovna sredstva omogočajo berljivost podatkov še dolgo časa, tudi 10 let. Na voljo so v različnih dimenzijah, vendar pa je najpogostejša dimenzija 50mm x 25mm

Mobilni terminal za popis osnovnih sredstev

Izbirate lahko med različnimi modeli, mi pa vam predlagamo naslednji model terminala za popis osnovnih sredstev. Urovo DT50 je terminal, katerega odlikuje veliko funkcij, ki jih običajno najdemo v precej dražjih mobilnih računalnikih. Lahko računate na najboljšo procesorsko moč v svojem razredu, robustno zasnovo, vrhunsko ergonomijo. Urovo DT50 je poslovna rešitev s push-to-talk (PTT), centraliziranim upravljanjem in združljivostjo s katerimkoli operacijskim sistemom.

Prilagodljiv tiskalnik za tisk nalepk

Tiskalnik Zebra ZD421 spada v preverjeno najbolj kakovostno kategorijo tiskalnikov za tisk nalepk. Naj vas njegove majhne dimenzije ne zavedejo – tiskalnik je fleksibilen, enostavno povezljiv ter zahvaljujoč Zebra’s Print DNA komunicira tudi v jezikih, ki so značilni za druge znamke tiskalnikov. Tiskalniku ustrezajo 74m in 300 m folije. Z dodatnim adapterjem boste lahko vstavili tudi kolute s premerom 76mm, poleg standardnih kolutov – 12,7 mm, 25,4 mm, 38,1 mm ter 50,8 mm.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas.

Uporabnikom že skoraj 20 let svetujemo pri izbiri ustrezne opreme in rešitev. Če želite, da tudi vam predstavimo optimalno konfiguracijo za vaše povpraševanje kontaktirajte nas z zaupanjem. Našim uporabnikom bomo ponudili maksimalno podporo in po potrebi tudi servis.

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!