Namenske rešitve

Rešitev za modernizacijo v gozdarstvu

Sistem Signumat in programska oprema Winforst pro z roko v roki prinašata v gozdarstvo svežino in inovativnost.

Prvi je v vrsti Sistem Signumat, ki stoji za tehnologijo označevanja hlodovine nove generacije, Winforst Pro pa omogoča pregled procesa od sečnje dreves, transporta lesa, do končnega kupca, kar omogoča celovito beleženje, lociranje in kartiranje celotne poti lesa, brez izgube hlodov. 

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Rešitev za modernizacijo v gozdarstvu

Programska oprema Winsforpro Mobile za delo v gozdarstvu je moderna in visoko fleksibilna programska oprema, ki omogoča, da so hlodi nemudoma po sečnji vsak posebej označeni z označevalno ploščico (tagom).

Visoko tehnološko dodelano in napredno kladivo Signumat Hammer omogoča fiksiranje označevalne ploščice z enim samim udarcem.  Po skeniranju črtne kode z mobilno napravo  se zabeležijo relevantni podatki kot so izvor lesa, tip lesa, kvaliteta in volumen in se shranijo na mobilni napravi.

Zbrane podatke enostavno prenesemo na računalnik v XML formatu.


Brošura kladiva za apliciranje tagov. --> 

aaaaaaaaa

Winsforpro.net logistik

Winforstpro net.logistik platforma prinaša prednosti vsem; tako lastnikom gozda, voznikom, kot tudi industriji. Baza, ki shranjuje podatke o hlodovini omogoča lastniku gozda posodobitev podatkov na vsako uro.
Zaradi pospešitve zbiranja lesa in pregleda nad lesom pride veliko hitreje do prodaje lesa, hkrati pa se poveča transparentnost prodaje. Programska oprema omogoča vozniku optimizacijo poti, saj ta veliko hitreje najde pripravljen kup lesa zahvaljujoč natančnemu zemljevidu. Kvaliteta lesa je zaradi hitrejšega procesiranja boljša. Nadzor in sledljivost pa dobavitelju zagotavlja certifikat, ki poveča tržno vrednost lesa.

Sistem Signumat

Sistem Signumat, ki zajema označevalne ploščice (tage) iz pocinkane pločevine ali visokokvalitetne plastike ter kladivo Signumat Hammer, pomaga izboljšati organizacijo kot tudi točnost nad nadzorom zalog.

Napredno kladivo Signumat Hammer

Visoko tehnološko dodelano napredno kladivo Signumat Hammer omogoča fiksiranje ploščice z enim samim udarcem. Odstranitev označevalnih ploščic je varna, saj lahko označevalne ploščice zelo enostavno odstrani zgolj imetnik kladiva.

Označevalne ploščice

Označevalne ploščice so narejene tako, da so kos najbolj zahtevnim zahtevam v lesno-predelovalni industriji (preživijo celo postopke kuhanja).

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Tukaj smo za vas.

Uporabnikom že skoraj 20 let svetujemo pri izbiri ustrezne opreme in rešitev. Če želite, da tudi vam predstavimo optimalno konfiguracijo za vaše povpraševanje kontaktirajte nas z zaupanjem. Našim uporabnikom bomo ponudili maksimalno podporo in po potrebi tudi servis.

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!