Zaprosi za podporo na daljavo

Ali imate vzdrževalno pogodbo?

Ker nimamo sklenjene pogodbe o vzdrževanju sprejmem plačilo podpore na daljavo. Strošek se obračuna po porabljenem času in ceniku.

Katero barvo izbrati za ozadje?

Določene barvne kombinacije podlage in folije so primerne za tisk črtnih kod medtem, ko nekaterih, drugih čitalniki črtnih kod ne morejo prebrati. Najbolj pogosto se uporablja črni izpis na beli podlagi.

Berljive so tudi naslednje kombinacije: zelena na beli, zelena na rdeči, modra na oranžni.

Če pogledate skozi rdečo prozorno folijo in vidite kontrastni odtis kode na podlagi lahko takšno barvno kombinacijo uporabljate. Kombinacije barv, ki jih ne morete brati so: rumena in bela, zelena in črna, oranžna in rdeča.

Za druge kombinacije barv podlage in tiska je najboljše, če se obrnete na strokovno usposobljeno osebo ali organizacijo.

Za podporo na daljavo prosimo izpolnite spodnji obrazec.

  1. Podpora strankam z vzdrževalno pogodbo.
  2. Strankam, ki nimajo sklenjene vzdrževalne pogodbe, omogočamo računalniško pomoč na daljavo. Cena oddaljene podpore je 15 EUR / 15min.
  3. Podpora s klicem na plačljivo številko: Strankam, ki nimajo sklenjene vzdrževalne pogodbe omogočamo tehnično podporo s klicem na plačljivo številko 090 6009. Cena klica na minuto (z vključenim DDV) je odvisna od cenika vašega operaterja in se giblje med 1,06 - 1,80 EUR.
  4. Za prenos programa "TeamViewer" kliknite tukaj >>>
Izpolnite obrazec

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Servis

30 let izkušenj so zagotovilo strokovne in zanesljive skrbi za vaše naprave.

Več informacij

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!