Zaprosi za podporo na daljavo

Ali imate vzdrževalno pogodbo?

Ker nimamo sklenjene pogodbe o vzdrževanju sprejmem plačilo podpore na daljavo. Strošek se obračuna po porabljenem času in ceniku.

Kako izbrati pravo ločljivost tiskalnika?

Pri izbiri ali natisnemo nalepko v ločljivosti 203, 300 ali 600 DPI  izhajamo iz treh medsebojno povezanih faktorjev; željeno jasnostjo tiska ali berljivostjo, željeno hitrostjo tiska tiskalnika in formatom nalepke.

Kako pomembna je jasnost tiska in berljivost? Medtem, ko je pri 300 and 600 DPI veliko bolj jasen tisk kot pri 203 DPI, pa je pa je 203 DPI dovolj za večino uporabnikov.  Če natisnemo logistično nalepko v 203, 300 and 600 DPI. Nalepka je že pri 203 DPI popolnoma zadovoljivo. Po drugi strani za oznako elektronskih delov,  ki potrebujejo manjše črke in simbole, potrebujemo 600 DPI, da lahko natisnemo berljiv tekts, slike ter kode, ki jih lahko beremo.

Kako hitro lahko natisnemo nalepke? Ko povečamo ločljivost, se hitrost  tiska zmanjša. Pri odločitvi dajemo pomembnost velikosti kot tudi tipu teksta in slike. Ti so namreč pomembni pri izbiri najbolj primernega DPI-ja za tisk. Pri tisku teksta in regulatornih simbolov manjših dimenzij potrebujemo tiskalnik z 600 DPI, da je tekst lahko berljiv  in je regulatorne simbole možno identificirati.  600 DPI je potrebno tudi, ko tiskamo azijske črke in zelo drobne črtne kode, saj moramo te kasneje imeti možnost poskenirati. Velja splošno pravilo, da je je pri manjšem tekstu in sliki potreben večji DPI.

Vas zanima več? Oglejte si video posnetek na našem Youtube kanalu. 

Za podporo na daljavo prosimo izpolnite spodnji obrazec.

  1. Podpora strankam z vzdrževalno pogodbo.
  2. Strankam, ki nimajo sklenjene vzdrževalne pogodbe, omogočamo računalniško pomoč na daljavo. Cena oddaljene podpore je 15 EUR / 15min.
  3. Podpora s klicem na plačljivo številko: Strankam, ki nimajo sklenjene vzdrževalne pogodbe omogočamo tehnično podporo s klicem na plačljivo številko 090 6009. Cena klica na minuto (z vključenim DDV) je odvisna od cenika vašega operaterja in se giblje med 1,06 - 1,80 EUR.
  4. Za prenos programa "TeamViewer" kliknite tukaj >>>
Izpolnite obrazec

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Servis

30 let izkušenj so zagotovilo strokovne in zanesljive skrbi za vaše naprave.

Več informacij

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!