Novice

Prenesite si aplikacijo EasyCodeScan kar iz Google Play

Ponosni smo, da je aplikacija EasyCodeScan, ki je namenjena delu s črtnimi kodami, v skladišču ali trgovini, ugledala luč sveta tudi na Googlovem trgovini aplikacij,  Google Play

Enostavna rešitev za popis, vnos podatkov in upravljanje blaga v skladišču vam omogoča  branje in zajem črtnih kod, pregled seznamov podatkov, razvrščenih po času vnosa ter brisanje in urejanje vhodnih podatkov. ECS vam mogoča tudi enostaven izvoz podatkovnih datotek, pripravljenih na način, da so te združljive z večino računovodskih in knjigovodskih programov (Vasco, Pantheon, SAOP, Birokrat, Adamsoft). 

brezplačno verzijo aplikacije EasyCodeScan, ki si jo lahko prenesete na povezavGoogle Play boste lahko skenirali do 10 črtnih kod iz izdelkov.  V kolikor bo aplikacija odgovorila na vaše poslovne potrebe, pa se boste lahko naročili na mesečni ali letni najem. Izbirate pa lahko tudi med enkratnim plačilom. Veseli bomo, če z nami delite vaše mnenje o aplikaciji, lahko kar v Google Play.

Potrebujete bolj napredno aplikacijo za skladiščno poslovanje? Preberite si več o tem, kako deluje aplikacija ProCodeScan.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!