Novice

Novosti pri Zebri - namizna čitalca Zebra DS9908 in DS9308

Želite izboljšati izkušnjo vaših strank v vaši trgovini, lekarni ali bencinski postaji? Potem potrebujete čitalec črtnih kod s katerim lahko skenirate prostoročno.

Zebra Technologies je predstavila duo čitalcev, ki nadomeščata svoja starejša brata. Tu sta namizna čitalca Zebra DS9308 ter Zebra DS9908.

Čitalec Zebra DS9308 se dobro znajde povsod, kjer je prostor, kjer kupci plačujejo, omejen, in lahko pride tudi do razlitja tekočine. Zebra predstavlja serijo DS9300, ki deluje v “prezentacijiskem”  ter zagotavlja celodnevno zanesljivost. Z zmožnostjo branja bolj zahtevnih črtnih kod na prodajnem mestu, dobite neprimerljivo zmogljivost,  zadovoljnejše kupce, skupaj s kompaktno in robustno zasnovo, ki prenese vsakodnevne padce.

Zebra DS čitalec

Iščete hibridni (žični) model čitalca? Tu je še Zebra DS9908, ki deluje odlično v “prezentacijskem” načinuz njim pa lahko skenirate črtne kode tudi ročno – branje črtnih kod bo dvignil produktivnost vaših zaposlenih z robustnostjo, vsestranskostjo in natančnim branjem črtnih kod, naj bodo to DotCode, DataMatrix ali nevidne črtne kode Digimarc. Kaj pa RFID? Zebra je predstavila tudi RFID model čitalnika,  DS9908-R, ki je malenkost bolj občutljiv, ko se gre za padce iz višine, saj ta prenese zgolj padce iz 1,2 m, namesto 1,5 m. 

Zebra DS čitalec si video posnetek, kako deluje čitalec Zebra DS9908.

Vezani članki:

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!