Novice

NiceLabel 2017

NiceLabel,  paradni konj na področju programske opreme za  tisk in oblikovanje nalepk,  je po 25 letih prisotnosti na trgu lansiral novo linijo izdelkov NiceLabel 2017.

Zagotavljajo  nam velike spremembe, neprekosljivost tiska in najboljše rešitve, ki pomagajo strankam, da lahko naredijo več z manj.

Ena od večjih razlik je v združitvi programov NiceLabel Express in Designer Standard v Designer Express 2017. Moderni vmesnik z “Microsoft Office” videzom je zdaj res enostaven za uporabo.

Največja dodana vrednost  v Designer Express 2017 je novi modul tiska - Nice Label Print. Ves tisk je možen iz “all in one” oblike za tisk. Tiskovna forma vključuje vse potrebno; vnos podatkovnega polja, navigacijo baze podatkov in izbire, nastavitve tiskalnika in predogled celotnega tiska, tako se lahko tisk vrši  učinkovito in brez napak. NiceLabel Express je edina programska oprema v svoji kategoriji izdelkov, ki spodbuja najboljše prakse in produktivnost pri tisku z uvozom podatkov iz baze Excell.

NiceLabel je razvil  program prijazen uporabniku in v koraku s časom in tehnologijo.  Za več informacij o cenah in nadgradnji verzije NiceLabel 6 nas pišite na [email protected].

Poiščite

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!