POS tiskalniki in oprema

POS tiskalnik računov Star TSP650 (TSP654IIU)

Star je ponovno izdelal tiskalnik TSP650II za izpis računov, ki se odlikuje po hitrem in kakovostnem izpisu računov in ki bo zelo dobrodošel za večino rešitev, ki jih zahtevajo prodajna mesta in gostinstvo. Po zaslugi hitrega in visoko kakovostnega izpisa računov ta tiskalnik obdelavo podatkov dviga na višjo raven.

Star sedaj lahko ponudi tiskalnik za izpis računov, ki se odlikuje po različnih vmesnikih, ki so sposobni izpisati po 19 računov na minuto z grafiko in z 20 vrsticami besedila. Zelo malo strank lahko plačuje hitreje! Tiskalnik TSP650II prepričljivo dokazuje svojo premoč nad konkurenco, ki tiska veliko počasneje, s tiskanjem kakovostnih računov z ločljivostjo 203 dpi, s hitrostjo do 300 mm na sekundo. Zastojem pri tiskanju, ki se pogosto pojavljajo pri konkurenčnih tiskalnikih, smo se izognili s kombinacijo najnovejše vrhunske opreme s Starovim tiskalniškim gonilnikom in z odlično programsko opremo.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!