Namizni tiskalniki nalepk

Zebra ZD420t, namizni tiskalnik

Tiskalnik Zebra ZD420 je opremljen s številnimi funkcijami, zaradi česar si zasluži naziv najenostavnejšega tiskalnika za uporabo v svojem razredu.

To je edini termalni tiskalnik, ki ponuja nov način menjave traku, saj je ta v kaseti. Menjava traku vzame namesto nekaj minut, samo nekaj sekund časa, ne glede na raven izkušenj. Vaši zaposleni se tako lahko nazaj na delo  vrnejo z bistveno manj klicev podpore v IT. V kaseti se nahaja kripto čip, ki vas opozori, kdaj je potrebno zamenjati ribon. Poleg tega imate 5 ikon, ki so pokazatelji stanja tiskalnika: pavza, podatki, potrošni material, oprema in  omrežje. Ikone bodo v pomoč vašim zaposlenim, da vedeli kaj narediti, da bo tiskalnik hiter in učinkovit. Priklop tiskalnika je izjemno enostavna, saj ima ta možnost skoraj vseh brezžičnih in žičnih možnosti povezljivosti tudi podporo v različnih jezikih. Enostavno lahko izklopite vaš dosedanji printer in vklopite Zebro in že boste nazaj v delovnem ritmu.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!