Namizni tiskalniki nalepk

Zebra ZD410, namizni tiskalnik

Hiter in zanesljiv tiskalnik majhnega formata, ki ne zasede veliko prostora - tu je Zebra ZD410. Zasnovan za poslovno funkcionalnost!

Tiskalnik, ki je kot nalašč za tisk majhnih nalepk v zaprtih prostorih. ZD410 je na voljo z dvema ločljivostima tiska - 203 dpi in 300 dpi. Idealen za tiskanje nalepk z življenjsko dobo na policah z manj kot eno leto. Pri tem modelu je na voljo skoraj vsaka sodobna možnost za povezavo; USB, serijska povezava s samodejnim zaznavanjem in 10/100 Ethernet do najnovejših brezžičnih možnosti, vključno z 802.11ac Wi-Fi in Bluetooth 4.1.

Tiskalnik ponuja tudi možnost nadgradnje z odlepljevalcem in pa rezalnik. Ker je Zebra ZD410 najmanjši tiskalnik v svojem razredu, je res enostavno najti prostor zanj, pa naj bo to na mizi ali polici. 

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!