Namizni tiskalniki nalepk

Zebra ZD421-HC, namizni tiskalnik

Serija Zebra ZD421-HC je zasnovana na tiskalniku Zebra ZD420-HC in seriji GK, vendar je nova serija ZD420-HC še bolj prilagodljiva in inovativna, bolj praktična pa je tudi njena konstrukcija. 

Plastično ohišje je odporno na razkužila ter na UV-žarke, kar omogoča lažje čiščenje ter posledično preprečuje širjenje okužb v zdravstvenih ustanovah. Prav tako je delu v zdravstvenim ustanovam prilagojen napajalnik, saj je ta skladen s standardom IEC 60601-1.V tiskalnik lahko vstavite krajše, 74 m folije ter daljše, 300 m folije. Z dodatnim adapterjem boste lahko vstavili tudi kolute s premerom 76 mm, poleg standardnih kolutov – 12,7 mm, 25,4 mm, 38,1 mm ter 50,8 mm. Povezovanje je izredno enostavno – preko USB, Ethernet, 802.11ac Wi-Fi in preko Bluetooth 4.1, NFC in BLE, z napravami z operacijskim sistemom Windows®, Android™ ali iOS.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!