Industrijski tiskalniki nalepk

Zebra ZT510, industrijski tiskalnik nalepk

“High- end” tiskalnik Zebra ZT510 je kos tudi najtežjim nalogam in zagotavlja odličen tisk, ki je potreben v panogah kot so  proizvodnja, transport in logistika.  Tiskalnik ZT510 je zelo učinkovit in tiska s hitrostjo 12 IPS  ali 305 mm na sekundo. ZT510 je naslednja generacija tiskalnikov Zebra, ki bodo zamenjali  industrijske tiskalnike 105SL in 105SL Plus, ki so kos najtežnjim nalogam v več izmenah.

Hitri procesor omogoča hitro obdelavo najbolj zapletene grafike, s pomočjo razširitvene kartice z USB vhodom pa lahko tiskamo direktno iz USB naprav. Zmogljivost strojne opreme, brezhibna integracija s programsko opremo za upravljanje naprav in možnost  posodobitve programske opreme z enostavnimi aplikacijami Link-OS,  omogočajo popolno prilagodljivost  spreminjajočim se poslovnim potrebam.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Kompatibilno

  • Android

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!