Industrijski tiskalniki nalepk

Zebra ZT421, industrijski tiskalnik nalepk

Tiskalnik serije ZT421 zajema široke možnosti uporabe, saj je tiskalnik  idealen za tisk nalepk v proizvodnji, logistiki, maloprodaji, veleprodaji ter v drugih sektorjih. Industrijski tiskalniki nalepk Zebra ZT421 z napredno tehnologijo, velikim barvnim zaslonom in naborom različnih možnostmi povezovanja  in s sposobnostjo prilagajanja potrebam pomaga do boljše produktivnosti podjetja.

Industrijski tiskalnik nalepk Zebra ZT421 ima napredne funkcije in zmožnosti ter je primeren za različna delovna okolja. V tiskalnik ZT421, ki tiska do širine 15,24 cm je vgrajen 4,3-palčni barvni zaslon na dotik in intuitivni vmesnik za hitre nastavitve tiskalnika, kar nudi uporabniško izkušnjo na najvišjem nivoju. Tiskalnik ponuja tudi veliko različnih možnosti povezovanja z drugimi napravami: serial, parallel, ethernet, Wi-Fi in Bluetooth povezavo. Za konstantno kvaliteto tiska, Zebra industrijski tiskalnik ZT421 sam opozori, kdaj je potrebno zamenjati tiskalno glavo.

Prenos Zebra NiceLabel gonilnika >>>

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Kompatibilno

  • iOS

  • Windows

  • Wifi

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!