Programi za tisk nalepk

Program za oblikovanje in tiskanje nalepk NiceLabel

NiceLabel 2019 je nova generacija NiceLabel programske opreme, zgrajene na osnovi NiceLabel 2017.

NiceLabel 2019 je podedoval veliko konceptov in funkcionalnosti iz NiceLabel 6 programske opreme, vendar temelji na novi tehnologiji. Nekatere funkcionalnosti, ki so bile na voljo v NiceLabel 6, so ponujene malce drugače, ali pa niso več na voljo. Medtem ko NiceLabel 2019 ostaja zelo kompatibilen s prejšnjo različico NiceLabel-a, obstajajo razlike, ki so posledica platformnih in programskih komponent ter odločitev o upravljanju izdelkov.

SPLETNI NAKUP

PRENOS DEMO VERZIJE

Licenciranje

Vse večuporabniške izdaje NiceLabel 2019 so dosledno licencirane s preprostim in preglednim načinom licenciranja, ki temelji na številu uporabljenih tiskalnikov.

Upravljanje uporabnikov 

Upravljanje z dovoljenji za polno uporabo z nadzorom dostopa, ki temelji na vlogi, je na voljo v izdajah LMS in upravljanje preko spletnega uporabniškega vmesnika Nadzornega centra. V izdajah LMS je dovoljenje za oblikovanje etikete mogoče izpustiti, če na delovno postajo namestite samo modul za tiskanje.

Namizne aplikacije 

Set NiceLabel 2019 namiznih aplikacij je bil bistveno poenostavljen. Številne aplikacije so bile združene v nove aplikacije, druge pa so bile ukinjene. NiceLabel Pro in NiceForm sta bila združena v NiceLabel Designer, ki zdaj podpira tako oblikovanje kot oblikovanje in oblikovanje. NiceLabel Print in QuickPrint sta združena v NiceLabel Print. NiceData je bila ukinjena, ker sodobni formati podatkovnih baz in preglednic ne zahtevata pripomočka za urejanje vsebin tretje stranke. Čakalna vrsta NicePrint je ukinjena - ta funkcija je na voljo kot del Nadzornega centra za uporabnike LMS. Funkcija za prenos v tiskalnik NiceMemMaster je na voljo z gonilniki NiceLabel V6 in novejšimi. Smart Keyboard Downloader je bil ukinjen.

Oblikovanje etiket

NiceLabel 2019 je zelo kompatibilen s prejšnjimi različicami NiceLabel v smislu funkcionalnosti Label design. To pomeni, da se večina nalepk odpre in natisne brez kakršnih koli težav. Pri izdelavi sprememb morajo uporabniki shraniti oznake v novih oblikah dokumentov .NLBL ali .NSLN.

Če odprete ali uvozite datoteko obrazca .XFF v NiceLabel 2019, ki uporablja te funkcije, vas sistem obvesti. Funkcije, ki niso podprte, se ne upoštevajo. Nadaljnje izdaje NiceLabel 2019 bi lahko ponovno uvedle nekatere od spodaj naštetih funkcij.

Predmeti in lastnosti

Objekt tabele ne podpira vgrajenega navigatorja. Ko uvozite obrazec NiceLabel 6, ki vključuje objekt tabele z navigatorjem, uvoznik doda navigator kot ločen nadzor na obrazcu. Na koncu uporabniška izkušnja ostaja enaka kot pri NiceLabel 6.

Splošno

Nalepk, shranjenih v različicah NiceLabel pred 5.4.4, ni mogoče uporabiti brez pretvorbe. Moduli za tiskanje v NiceLabel 2019, kot so NiceLabel Print, NiceLabel Automation in NiceLabel .NET API, ne morejo natisniti podedovanih oznak (.LBL), ki so bile shranjene v NiceLabel pred različico 5.4.4.

Za več informacij obiščite: spletno stran NiceLabel

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Kompatibilno

  • Windows

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!