Programi za tisk nalepk

Program za nalepke NiceLabel Designer Pro

Designer Pro zagotavlja novo raven funkcionalnosti in preprostosti. Tudi uporabniki, ki prvič oblikuje  tovrstno nalepko lahko v samo nekaj minutah oblikujejo profesionalno nalepko. Nastavitev dinamičnih podatkov - spremenljivke, funkcije in podatkovne zbirke še nikoli ni bilo lažje nastaviti.

Verzija Designer Pro 2019 omogoča, da  oblikovalec prilagodi obrazec za all-in-one print za nadaljnjo racionalizacijo procesa tiskanja ali optimizacijo za zaslone na dotik za nadaljno povečanje produktivnosti tiskanja.



Program ponuja večjo prilagodljivost licenciranja, z novimi različicami za več uporabnikov. Različica za več uporabnikov se lahko uporablja na poljubnem številu delovnih postaj. Omejenost obstaja samo v  številu  tiskalnikov, ne pa tudi število uporabnikov. Naslednja generacija tehnologije licenciranja ne zahteva uporabo upravitelja licenc ali ločega  strežnika, ta pa preprosto deluje brez vzdrževanja.



SPLETNI NAKUP

Prenos demo verzije...

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!