Android mobilni terminali

Zebra TC21 / TC26, mobilni terminal

Če iščete stroškovno učinkoviti mobilni terminal za vaše zaposlene sta Android mobilna računalnika Zebra TC21 in TC26 ena najboljših v tem poslovnem razredu. Kaj je novega pri njiju? TC21 in TC26 imata večji zaslon kot predhodnika (5-inčni HD zaslon) in najnovejši operacijski sistem Android 10, vse to v ultra lahkem ohišju z IP67 certifikatom, ki ščiti tudi v težjih pogojih, pred vodnimi kapljicami, prahom in padci.

Osnovni modeli TC21 / TC26 nimajo vgrajene bralne optike, temveč imajo vgrajeno 13-milijonsko kamero – ta je idealna za podjetja, ki preberejo zelo malo črtnih kod dnevno. Tista podjetja, ki mobilni terminal uporabljajo samo nekaj ur dnevno, bodo izbrala Zebra TC21 / TC26 z optiko SE4100. Za podjetja, pri katerih je mobilni terminal v pogonu skozi celoten dan je najboljša izbira verzija optike SE4710

Podjetje Zebra Technologies je novi Zebra TC21 opremila z Wi-Fi-jem za delo v pisarni ali v drugih notranjih poslovnih prostorih, medtem ko se bo na terenu boljše znašel Zebra TC26 z LTE prenosom podatkov. S TC21 in TC26 lahko sami izberete funkcionalnosti, ki bodo vašim delavcem omogočile izboljšanje natančnosti pri opravljanju nalog in učinkovitost na delovnem mestu. Za še bolj učinkovito, prostoročno delo lahko oba mobilna terminala povežete s prstnim ali zapestnim čitalcem črtnih kod preko Bluetooth povezave.

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!