Baterije za mobilne tiskalnike

Standardne baterije za Zebra tiskalnike

Polnilna baterija PowerPrecision + Li-Ion s kapaciteto 2450 mAh.

PowerPrecision+ baterije so združljive s prenosnimi tiskalniki Zebra: ZQ61X, ZQ62X, QLn22X, QLn32X, ZQ51X, ZQ52X. Omogočajo vam enostavno polnitev, spremljanje porabe in moči. 

Družina baterij PowerPrecision zagotavlja natančne informacije o odstotku preostale energije posamezne baterije  v določenem ciklu uporabe. Tehnologija v baterijah meri, sledi in zagotavlja  vpogled v “zdravje” baterije v realnem času in kdaj jo je potrebno zamenjati. 

Čeprav se zdi, da so si vse baterije zelo podobne, se lahko kakovost in zmogljivost posameznih baterij močno razlikuje. Baterije PowerPrecision so namreč zasnovane na način, da izpolnjujejo stroge standarde za vrhunsko zmogljivost in zanesljivost.

Ker je za vsak tiskalnik je na voljo več različnih modelov baterij, ki se razlikujejo po zmogljivosti (mAh) ali pa so na voljo v različnih pakiranjih, so vam na voljo naši strokovnjaki, da vam svetujejo, kateri model izbrati. 

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!