Brezžični čitalci črtnih kod

Zebra CS4070, 2D brezžični čitalec

Če vaši delavci uporabljajo tablične računalnike, prenosne računalnike in pametne telefone, potem vedo, da je zajemanje črtnih kod s telefonom počasno, neprijetno in včasih celo nemogoče, če je črtna koda nepopolna.

Ta cenovno dostopna žepna brezžična naprava ponuja najnaprednejšo tehnologijo skeniranja črtnih kod, ki omogoča vašim delavcem, da zajamejo skoraj vsako 1D ali 2D črtno kodo v vseh pogojih. Zagotavlja resnično preprostost in udobno skeniranje brez utrujenosti.

Na podlagi standardov Bluetooth CS4070 deluje z vsemi današnjimi priljubljenimi tabličnimi računalniki, prenosnimi računalniki in pametnimi telefoni. Integrirani čip za MFI in certifikat Apple zagotavljajo združljivost z vsemi mobilnimi napravami Apple, vključno z napravami iPhone in iPad. Namenski gumb za povezovanje dveh naprav omogoča uporabnikom, da spajanje opravijo kar se da hitro. 

Preberite več Prikaži manj

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Video navodila

Video vsebine za pomoč uporabnikom si najlažje ogledate na našem YouTube kanalu. Spodnja povezava vas bo preusmerila do želene vsebine.

Video vsebine

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!