Novice

Velikan Urovo tudi na slovenskem trgu – podjetje, pri katerem ni težav z dobavo

Podjetje Urovo je na borzi od leta 2016
Najhitreje rastoče podjetje, ki proizvaja AIDC naprave je bilo ustanovljeno leta 2006 in od 2016 prisotno na borzi v Shenzhenu na Kitajskem. Urovo dosega promet v višini več kot 200 milijonov ameriških dolarjev ter letno dobavi več kot 200.000 mobilnih naprav po vsem svetu. Leta 2019 je Urovo z nakupom podjetja Gainsha, največjega  proizvajalca tiskalnikov nalepk na Kitajskem, še dodatno razširilo svoj portfelj izdelov.

Urovo, znamka, pri kateri ni težav z dobavo
Pomanjkanje čipov in baterij je v zadnjih dveh letih povzročilo zaostanke v proizvodnji in dobavi elektronskih naprav. Urovo trenutno lahko zagotavlja pravočasno dobavo tako naprav, kot rezervnih in dodatnih delov. 

Podpora in uradni servis v Sloveniji
Tudi najboljše naprave potrebujejo instalacijo programske opreme, menjavo baterije, vzdrževanje in garancijo ali izven garancijsko popravilo. Podjetje Info-kod vam nudi servis znamke Urovo in podporo v poslovalnici v Ljubljani, rezervne dele za naprave Urovo so na zalogi na ravni skupine Info-kod, v Zagrebu.

Spoznajte edinstveno linijo izdelkov Urovo, ki ponuja izvrstno razmerje med ceno in kakovostjo, preverjeno zmogljivost in inovativne rešitve. 

Urovo RT40 je robusten mobilni terminal visokih zmogljivosti, ki ima tipkovnico s 38 tipkami. Terminal bo zanesljivo deloval tudi v najbolj ekstremnih pogojih.

Urovo U2 je multifunkcijska prenosna in nosljiva naprava, ki omogoča hitrejše delo in večjo učinkovitost in omogoča enostavno povezljivost z naprstnimi skenerji R70 in R71. 

Urovo DT50 je zmogljiv 5,7-palčni mobilni terminal "vse v enem", ki ima vgrajen zmogljiv procesor, moderen dizajn in je ergonomičen za uporabo. Urovo DT50 je dobavljiv tudi z RFID modulom za branje RFID oznak (Urovo DT50D) in branje RFID oznak z razdalje do 20 m (Urovo DT50U)

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!