Novice

Tiskalniki za označevanje v laboratoriju – kateri tiskalnik je pravi za vaš laboratorij?

Tiskalnik nalepk je lahko vaš rešitelj v laboratorijski tekmi v natančnosti pri branju. Ključno je namreč, da se v laboratoriju lahko osredotočite na svoje delo, ne na tiskanje in lepljenje nalepk, zato smo za vas smo poiskali smo nekaj tiskalnikov, ki se dobro znajdejo v laboratoriju. 

ZD serija Zebra – ZD220ZD420 in ZD620

Skupna točka vsem trem tiskalnikom v seriji Zebra ZD je enostavnost uporabe – vmesnik, povezovanje z drugimi napravami in sistem za menjavo medija – je izjemno enostaven. Serija vnaša v vaše delo kar nekaj prednosti: 

  • Poenostavitev procesov zaradi enostavnosti uporabe
  • Izkoristek prostora z majhnim in kompaktnim dizajnom
  • Večja zanesljivost in natančnost

Enostavnost povezovanja z drugimi napravami

Različne možnosti povezovanja vam omogočajo enostavnost tiska in agilnost pri delu. Serija Zebra ZD ponuja vrsto različnih možnosti za povezovanje: 

  • RS-232 auto-sensing serial interface
  • DB-9 (standardno)
  • USB V2.0, bi-directional (standardno)
  • Centronics Parallel (standard)
  • Ethernet- 10/100 internal (standardno)
  • Wireless- Dual radio 802.11a/b/g/n
  • Bluetooth 3.0 (opcijsko)

Tiskalniki ZD420-HC – posebej ustvarjen za delo v laboratorijih in zdravstvenih ustanovah

Tiskalnik ZD420-HC iz serije ZD je ustvarjen iz umetne mase, ki omogoča enostavno čiščenje in razkuževanje, s tem pa lažje preprečevanje širjenja mikrobov v bolnišnicah in klinikah. Napajalni sistem je skladen s standardom IEC 60601-1 in omogoča uporabo v zdravstvenih ustanovah. Kadar pa bi želeli večjo mobilnost, vam delovanje omogoča prenosna baterija, kar pomeni in nalepke natisnete ob bolnikovi postelji, tega pa lahko prevažate na delovni postaji, ki ima koleščke.

Ločljivost tiska 

Če tiskate zgolj tekst, ne pa črtnih kod, lahko uporabite tudi tiskalnik, ki tiska na nalepke z manjšo ločljivostjo – govorimo o tiskalniku z ločljivostjo 200 dpi. Če tiskate tudi manjše črtne kode ali tekst, je za večjo natančnost priporočljivo izbrati tiskalnik z večjo ločljivostjo, 300 dpi.

Garancija, vzdrževanje in potrošni material 

Z nakup tiskalnika Zebra dobite ne samo garancijo za investicijo v hitrejše delo. Info-kod vam kot certificiran partner po zaključeni garanciji nudi servis in rezervne dele za tiskalnik. Ker pa je farmacija eden od pomembnih segmentov za Zebra Technologies, ti ponujajo tudi originalne laboratorijske nalepke, ki zdržijo tudi v najbolj ekstremnih pogojih. 

Za več informacij o seriji ZD, ustvarjeni za delo v laboratoriju ter nalepkah za laboratorij, kontaktirajte naše strokovnjake

Vezani članki:

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!