Novice

STAR CloudPRNT in StarPrinter

STAR CloudPRNT in StarPrinter.Online

Digitalizacija  prinašajo podjetjem številne prednosti, vključno z optimizacijo procesov in večjo učinkovitostjo. Ena izmed takih rešitev za trgovine in gostinstvo je Star CloudPRNT, ki omogoča integracijo digitalnih naročil v fizične lokacije s pomočjo Starjevih tiskalnikov za račune, vstopnice in etikete ter kuhinjske tiskalnike. Tukaj je pregled, kaj je STAR CloudPRNTter StarPrinter.Online. 

Kaj je Star CloudPRNT?

STAR CloudPRNT omogoča shranjevanje in ustvarjanje tiskalnih nalog ter komunicira s tiskalnikom. Omogoča neposredno tiskanje spletnih naročil v trgovinah, restavracijah, barih in kuhinjah brez potrebe po dodatnih napravah, kot so tablice ali telefoni.

CloudPRNT Next: nova različica

CloudPRNT Next je naprednejša različica, ki ponuja hitrejše, varnejše in učinkovitejše tiskanje s pomočjo oblaka. Aplikacija omogoča komunikacijo IoT naprav, kar prinaša boljšo uporabniško izkušnjo, hitrejše izvajanje naročil in večjo zanesljivost storitev v različnih poslovnih okoljih.

StarPrinter.Online Managed Service

Za stranke, ki raje uporabljajo storitve je Star uvedel storitev za upravljanje kompatibilnih naprav, StarPrinter.Online. Ta storitev  je zasnovana za upravljanje tiskalnikov za lastnike maloprodajnih trgovin in restavracij. Uporabnikom omogoča uporabo REST/JSON API za nadzor naprav ter prejemanje obvestil o statusu naprave, rezultatih tiskalnih opravil, skeniranju črtne kode in novih povezavah naprav.

Več STAR izdelkov najdete tukaj.

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!