Novice

Sedaj na voljo tudi programska oprema Cardpresso

CardPresso programska oprema je zasnovana tako, da vam omogoča enostavno izdelavo kartic. 

Vgrajena so orodja za grafično oblikovanje in personalizacijo. Na voljo sta magnetno, kontaktno in brezkontaktno čipovno kodiranje. Njegov uporabniku prijazen vmesnik omogoča  uporabo programske opreme brez predhodnega izobraževanja in je primeren tudi za tiste uporabnike, ki še nikoli niso tiskali kartic. Cardpresso, za razliko od svojih konkurenčnih produktov, deluje in ga je možno inštalirati tudi na Apple Mac  računalnike ter računalnike z Linux OS!

Uporabniku prijazna programska oprema

CardPresso je uporabniku prijazna programska oprema za oblikovanje kartic, ki zagotavlja najboljše možnosti in zmogljivosti za izdelavo vseh vrst kartic. Predloge in orodja za oblikovanje, pridobivanje podpisov, črtne kode 1D, magnetno kodiranje, interno bazo podatkov in pridobivanje slik.

Napredne funkcije

CardPresso ponuja 6 izdaj v 18 jezikih. CardPresso deluje z velikimi bazami podatkov, vključno z MS Access, MS SQL, MySQL in Oracle: vključena je tudi  podpora za XLS, XLSX, CSV in TXT. Nenehni razvoj zagotavlja aplikacijo z najsodobnejšimi kartičnimi tehnologijami. Manjše posodobitve različice so na voljo brezplačno. Nadgradnje na napredne izdaje so na voljo na spletu kadarkoli.

Popolna podpora

Na voljo so številne spletne vadnice, video posnetki in pogosta vprašanja. CardPresso ponuja tudi brezplačno in odzivno tehnično podporo. Vse CardPresso izdaje so bile preizkušene s tiskalniki Zenius, Primacy in Quantum ter tako zagotavljajo popolno združljivost vaše strojne in programske opreme.

Poglejte si bolj podrobne specifikacije prvih treh paketov: Cardpresso XXSCardpresso XS in Cardpresso XM

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!