Novice

Program in mobilni terminal za branje logističnih nalepk

Logistična nalepka je enotna oznaka artiklov v logistiki, skladiščenju in trgovini. Ta pomaga zmanjšati stroške in pospeši vhod in izhod blaga v skladišče.  

Logistična nalepka je sestavljena iz treh delov. Na zgornjem delu nalepke je logotip in/ali ime podjetja, v srednjem delu najdete berljive informacije, ki so zapisane tudi v črtnih kodah, ki se nahajajo v tretjem delu. V spodnjem delu nalepke je zapisana koda SCCC. 

Potrebujete program, s katerim boste lahko brali logistične nalepke in tako zmanjšali možnost napak pri identifikaciji blaga? S ProCodeScan boste lahko samo z enim odčitkom prebrali, kaj imate na paleti –  katere izdelke imate pred seboj, količino, rok uporabe, serijsko številko ter druge informacije, v kolikor je koda na artiklu na GS1 logističnih standardih (GS1-Datamatric GS1-128). Program PCS vam omogoča, da nato skladiščnik zabeleži lokacijo, kar pomeni, da bo program skladiščnika tudi pri izdaji obvestil, kje se nahaja ta izdelek. 

Preberite več o programu ProCodeScan

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!