Novice

Novi tiskalniki kartic Zebra – ZC100, ZC300 in ZC350

Zebra, vodilni proizvajalec opreme za avtomatsko identifikacijo, je zasnovala novo generacijo kartičnih tiskalnikov;  Zebra ZC100, ZC300 in ZC350.

Tiskalnik Zebra ZC100 je odlična rešitev, če potrebujete enostranske kartice, naj bodo to kartice za goste na dogodku ali članske izkaznice.  Pri Zebri so poskrbeli za enostavno namestitev, konfiguracijo, uporabo in vzdrževanje tiskalnika in najpomembnejše –  za varnost, z novimi naprednimi varnostnimi funkcijami, katere preprečijo neavtorizirano tiskanje in dostop do podatkov.

Elegantna serija kartičnih tiskalnikov ZC300 in ZC350 je primerna za enostransko ali dvostransko tiskanje, z njo imate možnost tiska magnetnih kartic ali brezkontaktnih kartic, črno-belih ali barvnih– za serijo ZC300 je vse to zelo enostavno.

Zebra ZC350 je z naprednimi opcijami za tisk in veliko hitrostjo tiska najboljši med najboljšimi. Z njim boste lahko natisnili skoraj vsako kartico, ki si jo lahko zamislite – kreditne kartice, debetne kartice, kartice dostopa, kartice lojalnosti, vozovnice ali ID kartice.

 

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!