Novice

NiceLabel predstavil novo verzijo, 2019

NiceLabel je vodilni svetovni razvijalec programske opreme za oblikovanje etiket in sistemov za upravljanje z etiketami, ki podjetjem vseh velikosti pomagajo izboljšati kakovost, hitrost in učinkovitost označevanja, hkrati pa zmanjšati stroške.

S pomočjo NiceLabel za upravljanje z etiketami lahko organizacije digitalno preoblikujejo celoten proces označevanja — oblikovanje, tiskanje in upravljanje z etiketami. Rezultat je vitkejše in bolj agilno delovanje, ki podjetjem omogoča hitrejši odziv na spreminjajoče se tržne razmere in zahteve, hitrejše trženje izdelkov in boljšo konkurenčnost v sektorjih kjer poslujejo.

NiceLabel 2019 je naslednja generacija NiceLabel programske opreme, zgrajene na osnovi NiceLabel 2017.

NiceLabel 2019 je podedoval veliko konceptov in funkcionalnosti iz NiceLabel 6 programske opreme, vendar temelji na novi tehnologiji. Nekatere funkcionalnosti, ki so bile na voljo v NiceLabel 6, so ponujene v malce drugačni različici ali pa niso več na voljo.  NiceLabel 2019 ostaja zelo kompatibilen s prejšnjo verzijo NiceLabel-a, a obstajajo razlike, ki so posledica platformnih in programskih komponent ter odločitev o upravljanju izdelkov.

Za več informacij o nadradnji ali nakupu programa se obrnite na naše strokovnjake: KONTAKT

Za prenos DEMO verzije sledite POVEZAVI.

Vezani članki:

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!