Novice

Info-kod zlati partner Pantheon konference

Datalab, vodilno podjetje za poslovno-informacijske sisteme v Jugovzhodni Evropi je uspešno izvedel dogodek z letošnjo aktualno tematiko Digitalizacija 2019 v praksi.

Kot pravi Pija Kapitanovič, ena od govork na okrogli mizi: »Uspešno izvedena digitalizacija evropskih, s tem pa tudi slovenskih podjetij, je eden izmed najpomembnejših ključev, s katerim si lahko odklenemo vrata v prihodnost, kjer vlada vsaj takšna blaginja, kot jo poznamo danes.«

PAntheon konferenca

Pantheon konferenca je največji PANTHEON poslovni dogodek že od leta 2004. Do konca leta 2018 se ga je skupno udeležilo 5.000+ udeležencev iz držav regije Alpe-Adria. Dogodek predstavlja odlično priložnost za strateško povezovanje, povečanje prepoznavnosti ter ustvarjanje novih poslovnih priložnosti. 

Konferenco smo podprili kot zlati partnerji s sponzorstvom in tiskom akreditacij za udeležence. Soustvarjali smo tudi program Pantheon konference, saj je bil eden od govornikov tudi Mario Horvat, direktor podjetja Info-kod, ki je skupaj s Primožem Davidovičem predstavil rešitev EasyCodeScan za skladiščno poslovanje skozi praktičen primer vpeljave v podjetje RSN media ter pridobitve podjetja, ki jim ga je delo s terminalom in programom prineslo. 

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Vprašajte naše strokovnjake

Imate vprašanje in potrebujete nasvet?

Kontaktirajte nas

Piškotki

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Več informacij si lahko ogledate na strani Varovanje podatkov.

Izberite piškotke na spletni strani

Omogočite ali onemogočite uporabo funkcionalnih/oglasnih piškotkov opisanih v nadaljevanju:

Nastavitve Sprejemam vse OK!